Home Information Strejken mod Ryanair i gang

Strejken mod Ryanair i gang

Konflikten mellem Ryanair og selskabets kabinepersonale er i fuld gang.

Det drejer sig om planlagte og adviserede 24-timers arbejdsnedlæggelser. Personalet kræver højere løn og bedre arbejdsforhold.Ledelsen hos Ryanair fortæller dog, at det er et minimum af flyvninger der påvirkes.Der er dagligt omkring 3000 flyvninger med Ryanair, og selskabet fortæller, at det er under 1 procent af flyvningerne der påvirkes.


Indtil nu er der registreret 27 afvigelser i planen i fly til Spanien. Primært fra England.Kun 2 fly er blevet aflyst – resten har været forsinkede.En lille rundspørge blandt danske passagerer der flyver til Alicante viser, at der ikke har været problemer af nogen art. Alt er indtil videre forløbet som planlagt.

Previous articleLave hastighedsgrænser i byerne virker
Next articleVarmen truer landbrugets høst