Home 112 Bilbrand på N-332

Bilbrand på N-332

Lørdag eftermiddag opstod der brand i en bil på N-332. Bilen befandt sig ud for kirkegården ved Torrevieja.

Et defekt klimaanlæg menes at være årsagen fortæller Torrevieja Emergencias.
Branden afstedkom en længere kø på hundredvis af bilister på den i forvejen overbelastede vej.

Spørgsmålet om, hvorfor der endnu ikke er lavet en udvidelse af vejen – noget der har været snakket om i årevis – kom op igen i kølvandet på ulykken.Meningen er, at der skal laves dobbeltspor i hver retning, som man har det inde omkring Orihuela Costa.
Gitte Lund Thomsen, dansk medlem af byrådet i Torrevieja, fortæller, at dette er noget man i Torrevieja Kommune hellere end gerne vil være med til.Men det er ikke en kommunal vej, så derfor er det ikke op til byrådet alene at beslutte.N’et i N-332 står for Nacional.

Previous articleHavet er varmt – for varmt? 
Next articleMangel på vand